100%
GOTLÄNDSKT KÖTT

Warning: Attempt to read property "ID" on int in /www/webvol3/3r/40ci0oxaqpp3ka1/smakavgotland.se/public_html/wp-content/themes/Simpler/functions.php on line 721
Recept

Lammpasta med blandad svamp och rosmarin

  • 400-600 g lammytterfilé
  • Valfri pasta
  • 6-8 st champinjoner
  • 1 låda ostronskivling
  • 3 st schalottenlök
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 1 dl vitt vin
  • 1-1,5 dl vatten
  • 4-5 dl vispgrädde
  • 0,5 st svampbuljongtärning
  • 1 kruka rosmarin
  • Parmesan
  • Svartpeppar

Warning: Attempt to read property "ID" on int in /www/webvol3/3r/40ci0oxaqpp3ka1/smakavgotland.se/public_html/wp-content/themes/Simpler/functions.php on line 721
FårköttRecept

Fårstek med vitlök och örter

  • 1 kg fårstek
  • Olja eller smör till stekning
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 1 msk timjan
  • 1 msk rosmarin
  • 1 st citron, saft & zest
  • Salt
  • Svartpeppar

Warning: Attempt to read property "ID" on int in /www/webvol3/3r/40ci0oxaqpp3ka1/smakavgotland.se/public_html/wp-content/themes/Simpler/functions.php on line 721
Recept

Biff rydberg

  • 600-800 g oxfilé
  • 3 st gullök
  • 4 st äggulor
  • 3 msk dijonsenap
  • 1 dl neutral olja
  • 2 dl färsk riven pepparrot
  • 1 kruka persilja
  • Fast potatis för 4 pers
  • Svartpeppar