- Dela tomaterna på hälften och lägg på en plåt med bakplåtspapper under. Kör i ugnen på 75 C i 4 h eller mer. Låt svalna av och spara till servering.
- Blanda majonnäs, cayenne och fint hackad dragon. Smaka av med salt och en skvätt vinäger om du vill ha mer syra.
- Salta och peppra köttet runt om. Stek i olja på hög värme ca 1-2 minuter. Vänd och släng i en klick smör. Ös köttet hela tiden med fettet medan du steker på andra sidan ca 1-2 minuter. Lägg på plåt och kör i ugnen på 200 C tills innertemp på 54 C.
- Häll ca 1,5 cm olja i en stekpanna. Fritera pommes i omgångar på ca 170 C tills gyllene. Lägg på hushållspapper och salta.
- Blanda ruccola, tomaterna och parmesan i en skål. Tillsätt olivolja, flingsalt och svartpeppar. Blanda ordentligt.