- 1 kg fläskytterfilé
- 1 st ancho chili
- 1 st chipotle chili
- 3 g pequin chili
- 3 g torkade chiliflakes
- 20 g salt
- 50 g cashewnötter
- 100 g nyklippta örter
- Melonsallad
- 0.5 st granatäpple
- 1 st röd chili i ringar
- 20 g koriander, strimlad
- 20 g persilja, strimlad
- 4 st vårlökar
- 2 st lime, juice & zest (finrivet skal)
- Salt
- Svartpeppar
- Olivolja
- Myntayoghurt
- 2 dl yoghurt
- 4 kvistar mynta, strimlade blad
- 1 st lime, juice & zest
- Salt
Tips! Ju större köttstycken du skall grilla, desto lägre värme på grillen. Detta sätt kallas att grilla med indirekt värme och kräver tålamod. Men slutresultatet blir saftigt och otroligt gott. Barbeque på riktigt!