100%

Gotländskt kött

Lammkorv med risoni

En tallrik med risoni och lammkorv med gröna och röda tillbehör

Ingredienser

4 st lammkorvar
3 dl risoni
4 dl crème fraiche (fetaost & soltorkad tomat)
1 msk rostad lök
8 st sparrisar
20 g ramslök
4 st tunt hyvlade rädisor
Olivolja
Salt
Havssalt
Svartpeppar

Vår produkt

Gör så här

  1. Koka risonin enligt anvisningen på förpackningen. (Koka gärna i någon buljong för ännu godare smak.)
  2. Grilla eller stek korvarna.
  3. Koka sparrisen i saltat vatten i en minut.
  4. Ta upp och skär i 3 cm bitar.
  5. Strimla ramslöken och vänd ner den i risonin tillsammans med crème fraichen.
  6. Smaka av med salt, peppar och olivolja.
  7. Servera enligt bilden, toppa med rostad lök & rädisor. 

Smaklig måltid!