1 kg fläskytterfilé
1 st ancho chili
1 st chipotle chili
3 g pequin chili
3 g torkade chiliflakes
20 g salt
50 g cashewnötter
100 g nyklippta örter
Melonsallad
1/4 st melon
1/2 st ananas
1/2 st galiamelon
1 st granny smith äpple
1/2 st granatäpple
1 st röd chili i ringar
20 g koriander, strimlad
20 g persilja, strimlad
4 st vårlökar
2 st lime, juice & zest (finrivet skal)
Salt
Svartpeppar
Olivolja
Myntayoghurt
2 dl yoghurt
4 kvistar mynta, strimlade blad
1 st lime, juice & zest
Salt
Tips! Ju större köttstycken du skall grilla, desto lägre värme på grillen. Detta sätt kallas att grilla med indirekt värme och kräver tålamod. Men slutresultatet blir saftigt och otroligt gott. Barbeque på riktigt!