- Mixa ägg, dijon och 1 msk vinäger med en stavmixer tills det blandat sig. Häll på olja droppvis medan du mixar pulsvis med mixerstaven. När du känner att majonnäsen tjocknar kan du öka strålen på oljan och fortsätta mixa. Smaka upp med tryffelsalt eller tryffelolja (och vanligt salt).
- Skala och skiva gullöken i strimlor. Stek på medelvärme i pannan med en stor klick smör. Rör då och då men låt det steka långsamt tills den börjar få gyllene färg (tar ca 20 min). Strössla på lite socker och lite salt och fortsätt steka tills mörkt gyllene men inte bränt. Addera en skvätt vitvinsvinäger och låt det steka någon minut till. Spara till servering.
- Skär upp sallad. Skiva silverlöken tunt och lägg i isvatten till servering.
- Grilla eller stek sidfläsket tills det är krispigt. Lägg undan till servering.
- Salta färsen något och forma 8 st burgare. Grilla eller stek på högsta värme. När du vänt lägger du på cheddar och kör klart dem till önskad temperatur.
- Låt burgarna vila medan du grillar brödet. Sedan bygger du burgaren som du vill ha den.