- Blanda ägg, vinäger och dijon i en bunke. Mixa så allt blandar sig med en stavmixer och häll i olja i en jämn stril medan du mixar pulsvis. När såsen tjocknat kan du hälla på mer olja tills du har en majonnäs. Tillsätt sambal, chilipulver och paprikapulver och mixa så det blandas. Smaka av med salt.
- Koka potatisen med skal tills den är klar. Häll av och låt svalna. Krossa lätt med en gaffel och fritera den på 160-170 C tills gyllene. Salta.
- Skär köttet längs med fibrerna och dela flanksteken på mitten. På detta sätt blir den mer lätthanterlig och bättre att servera. Torka köttet och gnid in med olja. Grilla på direkt värme tills den fått fin yta, dra åt sidan på indirekt värme och grilla klart tills innertemp på 55 C. Låt köttet vila 10 min innan du skär upp det. Toppa köttet med flingsalt och svartpeppar.
- Gnid in sparrisen med olja och grilla på direkt värme tills den fått färg men ändå har lite krisp kvar. Salta.