Produkter lammkött

Lammet delas in i åtta styckdetaljer och i vårt sortiment hittar du lammentrecôte så väl som lammkotletter. Alltid av högsta kvalitet från våra gårdar på Gotland. Din närmaste butik hittar du under kontakt.

Lammrostbiff

Lammrostbiff

Lammrostbiffen är en ministek som äts på samma vis som vanlig lammstek.

Lammrostbiffen passar bäst att helstekas i ugn med en innertemperatur på 57 grader (rött kött), 65 grader (rosa kött) eller 75 grader (helt genomstekt). Viktigt att låta köttet vila innan du skär upp det, i ca 10 minuter. Rostbiffen kan grillas med indirekt grillning.

Smaken

Lammrostbiffen är en ministek som äts på samma vis som vanlig lammstek.

Näringsvärde per 100g

  • Energi 467kj/112kcal
  • Fett 2,6 g
  • varav mättat 1,0 g
  • Kolhydrater 0,0 g
  • varav sockerarter 0,0 g
  • Protein 20,9 g
  • Salt 0,2 g