Vår paprika & oreganokorv har 90% kötthalt. Den är kryddad med paprika, chilipeppar, vitlök och oregano. Korven är lik chorizo fast mildare, den har en smakrik chiliton utan att bli för het.
Vår produkt
Ingredienser
- 4 st Paprika & Oreganokorv
- Sallad
- 8 st cocktailtomater
- 4 st späda morötter
- 8 st små färskpotatisar
- 4 st gröna sparrisar
- 4 st rädisor
- 2 st sommarlökar
- 2 st ägg
- 2 st delikatessgurkor
- 1 st avokado
- 50 g blandsallad
- 20 g rostade solros & pumpa frön
- Olivolja
- Flingsalt
- Svartpeppar
- Dressing
- 4 msk majonnäs
- 3 msk crème fraiche
- 1/2 citron, saft & zest
- Salt & svartpeppar
Gör så här
- Blanda alla ingredienserna till dressingen, smaka av med salt och peppar, ställ kallt i kylen. Koka potatisen tills den är klar. Blanchera morötterna, löken och sparrisen i en minut. Dela potatisen, sparrisen, lökarna och morötterna. Koka äggen i 8 minuter, skala och dela i fyra. Skala och dela avokadon i klyftor. Grilla eller stek korvarna. Skala och dela gurkan, hylla rädisorna tunt. Blanda den grillade eller stekta korven med potatis, morot, lök, tomater, gurka, sallad och olivolja. Smaka av med salt och peppar. Toppa med avokado, rädisor och frön. Servera med dressing
SMAKLIG MÅLTID!