Vår tryffel & svartpepparkorv har 90% kötthalt. Den är smaksatt med fullmogen och äkta hösttryffel, även kallad Bourgognetryffel, som växer vilt på Gotland. Våra gotländska, kalkrika marker ger tryffeln en unik doft och smak.
Vår produkt
Ingredienser
- 4 st tryffel & svartpepparkorvar
- 1 pkt bovetepasta
- 2 dl kavli mjukost
- 2 st schalottenlökar
- 20 g ruccola
- 200 g ostronskivling
- 200 g champinjoner
- 100 g peccorino
- 1 kruka gräslök
- 20 g smör
- Olivolja
- Salt
- Svartpeppar
Gör så här
- Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. (Koka gärna i svampbuljong för ännu godare smak.) Grilla eller stek korvarna. Finhacka en av schalottenlökarna samt gräslök till svampen. Skär sedan fina tunna ringar av den andra till serveringen. Riv ner och stek ostronskivlingen tillsammans med champinjonerna i olja. Avsluta med smör, smaka av med salt och peppar samt den finhackade löken. Servera enligt bilden, med pasta och svamp i botten, lägg på korvarna, toppa med mjukost, peccorino och ruccola.
SMAKLIG MÅLTID!