- Skär Karrén i supertunna skivor. Enklast är det om du fryser karrén 30 min innan du skär.
- Blanda alla ingredienser till marinaden i en plastpåse och massera så allt blandas. Lägg i köttet och massera köttet genom påsen så allt blandas ordentligt. Förvara i kyl minst 2h, gärna över natten.
- Blanda alla ingredieser till kebabsåsen. Smaka av med salt.
- Strimla rödkål och salladslök fint och lägg i en bunke. Pressa över citron och smaka av med salt.
- Skär tomaterna i små kuber och lägg i en skål. Tillsätt hackad silverlök och mängder med hackad persilja. Låt stå i kyl till servering.
- Stek köttet i torr panna på hög värme lite i taget. Eftersom det är socker i bränner köttet ganska lätt så vänd runt köttet då och då tills de fått fin färg. Stek köttet rätt hårt, det blir godare då. Värm på i ugn innan servering.
- Stryk lite vatten på brödet och lägg in i ugnen på 180C tills de blivit mjuka och fina. Fyll kebaben med lite sås i botten, rödkål, kebabkött, mer kebabsås och tomatsalladen.