Flapsteak liknar flanksteken men har tjockare fibrer och mer fett. Den passar bäst att grilla eller steka på hög värme i stekpanna. När köttet skivas upp ska det göras tvärs över fibrerna, gärna i skivor på ca 1-2 cm.
Flapsteak liknar flanksteken men har tjockare fibrer och mer fett. Den passar bäst att grilla eller steka på hög värme i stekpanna. När köttet skivas upp ska det göras tvärs över fibrerna, gärna i skivor på ca 1-2 cm.
Energi
592 kj/142 kcal
Fett
5,6 g
Mättat fett
1,7 g
Kolhydrater
0,0 g
Sockerarter
0,0 g
Protein
21,3 g
Salt
0,2 g
08-546 810 00
info@svensktbutikskott.se
Armégatan 40
171 71 Solna
Copyright © Smak av Gotland. Alla rättigheter reserverade. | Integritetspolicy
Cookies som används |
---|
close-cookie-bar |
wants-ec-cookies |
wants-ac-cookies |
Cookies som används |
---|
Cookies som används |
---|
_gid |
_ga |
_gat_XX |
Cookies som används |
---|